Privatumo politika | JazzTravel Privatumo politika | JazzTravel
info@jazztravel.lt
852731337
Menu

Privatumo politika

Jazz Travel itin vertina ir saugo klientų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie Jazz Travel nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamasi Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

 

Kas mes esame

Mūsų tinklalapio adresas yra: http://jazztravel.lt

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra:

           

UAB „LITAURA“

Žalgirio g. 88, Vilnius LT-09303

Įmonės kodas 132436626

PVM kodas LT324366219

A.s. LT 29 7300 0100 0224 5569

AB „Swedbank“, banko kodas 73000

       

Kokius asmens duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

 

Užklausos forma „Pasiteiraukite dėl kelionės“

Svetainėje turite galimybę pasiteirauti dėl kelionės. Jūsų kreipimosi duomenis (kelionė,  data,  keliautojų sk. el. pašto adresas, telefono Nr., komentaras) tvarkome siekdami sureaguoti į Jūsų kreipimąsi. Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – Jūsų sutikimas su mumis susisiekti.

 

Užklausos forma „Mielai atsakysim į Jums kilusius klausimus“

Svetainėje turite galimybę atsiųsti mums žinutę. Jūsų kreipimosi duomenis (vardas, el. pašto adresas, tema, žinutė) tvarkome siekdami sureaguoti į Jūsų kreipimąsi. Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – Jūsų sutikimas su mumis susisiekti.

 

Naujienlaiškio forma

jazztravel.lt naudojasi trečiosios šalies „MailChimp“ paslaugomis naujienlaiškiams siųsti. Šiuo atveju trečioji šalis MailChimp sėkmingam naujienlaiškio išsiuntimui naudoja tik pirkėjo el. pašto adresą. Siunčiamų naujienlaiškių pirkėjas visada gali atsisakyti paspausdamas „Atsisakyti naujienlaiškio“ mygtuką bet kuriame gautame naujienlaiškyje. Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – Jūsų sutikimas gauti naujienas ir pasiūlymus.

 

Slapukai (cookies)

Kad svetainė tinkamai veiktų, į Jūsų įrenginį įrašome mažas duomenų rinkmenas, vadinamas slapukais. Tą patį daro dauguma interneto svetainių.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma jūsų įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, IP adresą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose. Slapukai taip pat padeda surinkti statistinę informaciją apie svetainės lankomumą.

Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs iššokančiame svetainės pranešime patvirtinate savo sutikimą.

 

Būtinieji slapukai:

Padeda atvaizduoti Jums interneto svetainės turinį Jūsų įrenginyje. Jų pagalba užtikrinama būtinasis interneto svetainės funkcionalumas. Būtinieji slapukai yra būtini tinkamam interneto svetainės veikimui. Be jų negalima sudaryti galimybės visapusiškai naudotis mūsų interneto svetaine:

 

PHPSESSID

Slapukas yra su atsitiktiniu unikaliu numeriu arba raidžių / skaičių eilute. Slapukas galioja iki darbo sesijos pabaigos. Slapukas yra skirtas svetainės funkcionalumui realizuoti. Jis nustato, kad esate tas pats asmuo, o ne naujas lankytojas. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.

 

Techniniai slapukai

Techniniai slapukai užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje.

 

cookie_notice_accepted

1 metus

Slapukas užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos. Šis slapukas nėra įjungiamas, iki kol nepateikiat sutikimo.

 

Statistikos / marketingo slapukai

Google analitics slapukai

„Google Analytics“ įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.“, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.“ yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite paskaityti čia

_ga

2 metus

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

_gid

24 valandas

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

_gat

1 minutė

Naudojamas nustatyti naujas sesijas / apsilankymus

 

AMP_TOKEN

30 s. iki 1 metų

Turi raktinį žodį, kuris gali būti naudojamas norint gauti Client ID iš AMP kliento ID serviso. Kitos galimos reikšmės rodo atsisakymą, ateinančią užklausą ar klaidą iš Client ID išvedama iš AMP Client ID serviso.

Plačiau

Tai slapukai, kurie pagal lankytojo naršymo svetainėje istoriją pritaiko lankytojui internete rodomą reklamą, fiksuoja statistiką apie svetainės lankomumą, apsilankymų trukmę, naršymo kelią. Šie slapukai nėra įjungiami, iki kol nepateikiat sutikimo.

Statistikos / marketingo slapukų naudojimo teisinis pagrindas, slapukai naudojami Jūsų pasirinktiems įsiminti, statistiniais ir rinkodaros tikslais – Jūsų sutikimas.

 

Iš kitų tinklapių įkeltas turinys – slapukai

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių (Google, Facebook).

Google maps

Su „Google maps“ susiję slapukai naudojami parodyti patogų žemėlapį ir nurodytas vietas.

Šie slapukai galioja 10 metus.

Slapukų pavyzdys: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF

„Google“ privatumo politika čia

 

Facebook

Naudojame slapukus mūsų sąveikai su „Facebook“ socialiniu tinklu suasmeninti.

Šie slapukai galioja 5 metus.

Slapukų pavyzdys: act,locale, lu, datr, csm

„Facebook“ privatumo politika čia

 

Jei dalinatės Jazz Travel svetainės informacija per socialinius tinklus:

Google“ privatumo politika čia

Facebook“ privatumo politika čia

Linkedin  privatumo politika čia

 

Kaip galima valdyti slapukų nustatymus?

Slapukus galite valdyti ir per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti, kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba pažiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla, Edge; Safari; Opera.

 

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.

Jūsų duomenis gali peržiūrėti:

– svetainės turinio talpinimo tiekėjai

– rinkodaros paslaugų tiekėjai

– projekto vystymo komanda.

 

Vaikų asmens duomenys ir privatumas

Internetinė parduotuvė ir joje teikiamos paslaugos yra skirtos asmenims nuo 16 metų, todėl Jazz Travel sąmoningai nerenka ir netvarko vaikų iki 16 metų Asmens duomenų. Tačiau Jazz Travel pažymi, kad tėvai turi teisę pateikti Jazz Travel savo sutikimą, jeigu jų nepilnametis vaikas iki 16 metų norėtų naudotis Jazztravel.lt Internetine svetaine ir jos suteikiamomis galimybėmis, pavyzdžiui gauti pasiūlymą kelionei. Jums sužinojus, kad Jūsų vaikas pateikė jazztravel.lt asmeninę informaciją be Jūsų sutikimo, susisiekite su duomenų valdytojo nurodytu adresu.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Duomenis, kurių tvarkymui būtinas Jūsų sutikimas arba gali būti pareikštas nesutikimas, nustojame tvarkyti šiais tikslais po Jūsų sutikimo atšaukimo (nesutikimo pareiškimo).

Statistinė Google Analytics įrankiais ir kitų slapukų pagalba surinkta informacija paprastai naudojama iki 3 metų.

Jei išsiunčiate užklausimus per užklausos formas, „Pasiteiraukite dėl kelionės“ ir „Mielai atsakysim į Jums kilusius klausimus“ duomenys keliauja į info@jazztravel.lt kurie saugomi iki administratoriaus peržiūrėjimo bei atsakymo į užklausimą.

Jei užpildote naujienlaiškio formą, Jūsų duomenis įrašo į trečiosios šalies  programą  MailChimp. Jie saugomi pagal MailChimp privatumo nuostatas.  Plačiau

 

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Galite tai atlikti kreipiantis į asmens duomenų valdytoją. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams (pvz., sąskaitos faktūros, sutartys ir pan).

 

Kaip galiu ištrinti savo duomenis

Informavus el. paštu info@jazztravel.lt Duomenis ištinsime per 30 d.d.

 

Kaip galiu ištaisyti savo duomenis

Informavus el.paštu info@jazztravel.lt  Duomenis ištaisysime per 30 d.d.

 

Kaip galiu pateikti skundą

Informavus el. paštu info@jazztravel.lt  Atsakysime į skundą per 30 d.d.

 

Kaip galiu sužinoti kokius duomenis apie mane saugote

Informavus el. paštu  info@jazztravel.lt Atsakysime per 30 d.d.

 

Kokias duomenų apsaugos procedūras mes naudojame

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Jazz Travel darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir jazztravel.lt svetainės lankytojus.

Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis.

 

Reguliuojamų veiklos sričių informacija

Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei asmens duomenų inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.

 

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?

Apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje jazztravel.lt

Atnaujinta 2018-06-13.